Agatha by Mihaela Constantin

Mihaela Constantin

rochii-de-mireasa-agatha-mariaj-by-mihaela-constantin-articol-1

Buna dispozitie, zambet larg si o atmosfera prietenoasa… toate te introduc intr-o conversatie care te face sa te simti ca stai de vorba cu o prietena pe care o stii de o viata…

Aceasta e senzatia pe care o ai in momentul in care te intalnesti fata in fata si dialoghezi cu Mihaela Constantin – designer rochii de mireasa si tinute de ocazie. Avand dragostea pentru frumos si lucrurile bine facute insuflate de mama sa, designerul a hotarat, intr-o buna zi, sa isi puna in practica talentul creativ si cultura asimilata de-a lungul timpului si sa-si deschida propriul atelier. Pas cu pas, dupa ore nesfarsite de munca in atelier si informare permanenta, ea a reusit sa evolueze frumos si sa faca fericite multe femei.

Mai mult decat atat, faptul ca a reusit sa deschida magazine de desfacere in Braila, Galati si Constanta vorbeste de la sine. Femeile apreciaza calitatea, designul si adaptabilitatea de care da dovada in momentul in care ia contact cu clientele.

Foarte ancorata in realitate, designerul Mihaela Constantin recunoaste ca nu este un domeniu usor in care sa activezi, dar, cu toate acestea, optimismul nativ, pasiunea infinita pentru ceea ce face si dragostea de oameni o fac sa treaca usor peste momentele delicate, inerente oricarei activitati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.